Ingredients:
- 3 albergínies prèviament escalivades
- 1 paquet de formatge gorgonzola, uns 100 gr.
- 1/2 brick de nata per cuinar
- 2 paquets de pasta fresca d'albergínia i requesón
- Sèsam
- Mantega
Preparació:
1- Pelem i triturem les albergínies, fent una pasta fina.
2- Fem bullir la crema de llet i fonem el gorgonzola tot junt.
3- Hi afegim les albergínies triturades i ho fem bullir sense parar de remenar durant 3 o 4 minuts.
4- En una olla a part, fem bullir la pasta.
5- En una paella escalfem la mantega suaument i hi daurem les llavors de sèsam i hi saltegem la pasta.
6- Ho servim amb la crema d'albergínies al fons, i la pasta al damunt.
mmmm.... aquesta també és boníssima!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada