Pasta fresca amb albergínia dues coccions

Ingredients:
 
- 3 albergínies prèviament escalivades
- 1 paquet de formatge gorgonzola, uns 100 gr.
- 1/2 brick de nata per cuinar
- 2 paquets de pasta fresca d'albergínia i requesón
- Sèsam
- Mantega


Preparació:



1- Pelem i triturem les albergínies, fent una pasta fina.


2- Fem bullir la crema de llet i fonem el gorgonzola tot junt.

3- Hi afegim les albergínies triturades i ho fem bullir sense parar de remenar durant 3 o 4 minuts.

4- En una olla a part, fem bullir la pasta.


5- En una paella escalfem la mantega suaument i hi daurem les llavors de sèsam i hi saltegem la pasta.

6- Ho servim amb la crema d'albergínies al fons, i la pasta al damunt.

mmmm.... aquesta també és boníssima!!!!





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes