Ingredients (per a 5 unitats)
-
5 llesques de pa de motlle (si és
integral és més gustós)
-
5 ous
-
Formatge ratllat
-
Una mica de mantega
-
Sal i pebre
Preparació
1.
Primer separem els rovells de les
clares i reservem els rovells un per un (en gots o plats de cafè)
perquè així ens serà més fàcil el muntatge final. Muntem les clares a punt de
neu, com més consistent millor, cal afegir-hi una mica de sal.
2. Untem amb una mica de mantega les
llesques de pa i a sobre hi col·loquem les clares muntades fent una muntanya,
llavors hi fem un foradet a dalt (com si fos un volcà) i hi col·loquem un
rovell a dins. A sobre de cada rovell cal posar-hi un dau petit de mantega per evitar que es trenqui. Si
es vol, es pot afegir una mica de sal i pebre a sobre el rovell.
3.
Finalment ho cobrim amb formatge
ratllat, i ho posem al forn a gratinar. Ho gratinem al gust, no massa, ja que l’objectiu es que quedi cruixent però amb el rovell sense coure del tot.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada