Hamburgueses casolanes


Aquesta recepta és, sens dubte, la millor manera de menjar hamburgueses. Boníssimes, econòmiques i saludables! Nosaltres vam fer els entrepans amb ceba, alvocat, enciam i cogombrets, però cadascú pot fer els entrepans afegint els ingredients que prefereixi.
Mata el Cuc, el nou Ronald McDonald!

INGREDIENTS
- 500 gr. de carn de vedella picada
- 1 ou
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- 1 ceba gran
- 1 culleradeta de sala Perrins (worcestershire)
- sal i pebre
- alvocat
- ceba tendra
- cogombrets en vinagre
- 4 fulles d'enciam
                                     - panets rodons

PREPARACIÓ

1. Tallar la ceba a juliana i sofregir-la lentament.
2. Posar en un bol l'ou, una culleradeta de mostassa, sal, pebre i la salsa worcestershire.
3. Afegir-hi la carn de vedella i barrejar-ho remenant tot amb les mans delicadament.
4. Afegir-hi la ceba sofregida i una mica refredada i barrejar-ho tot junt.
5. Donar-li forma d'hamburguesa i coure-les a la planxa.
6. Tallar a trossets l'alvocat, la ceba tendra i els cogombrets.

7. Torrar una mica el pa per a les hamburgueses i muntar els entrepans posant 
l'hamburguesa a dins del pa i a sobre l'alvocat, la ceba tendra, els cogombrets i una fulla d'enciam. Tapar i servir!  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes