Aquesta recepta és, sens dubte, la millor manera de menjar hamburgueses. Boníssimes, econòmiques i saludables! Nosaltres vam fer els entrepans amb ceba, alvocat, enciam i cogombrets, però cadascú pot fer els entrepans afegint els ingredients que prefereixi.
Mata el Cuc, el nou Ronald McDonald!
- 500 gr. de carn de vedella picada
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- 1 ceba gran
- 1 culleradeta de sala Perrins (worcestershire)
- sal i pebre
- alvocat
- ceba tendra
- cogombrets en vinagre
- 4 fulles d'enciam
- panets rodons
1. Tallar la ceba a juliana i sofregir-la lentament.
2. Posar en un bol l'ou, una culleradeta de mostassa, sal, pebre i la salsa worcestershire.
3. Afegir-hi la carn de vedella i barrejar-ho remenant tot amb les mans delicadament.
4. Afegir-hi la ceba sofregida i una mica refredada i barrejar-ho tot junt.
5. Donar-li forma d'hamburguesa i coure-les a la planxa.
6. Tallar a trossets l'alvocat, la ceba tendra i els cogombrets.
7. Torrar una mica el pa per a les hamburgueses i muntar els
entrepans posant
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada