Pollastre a la llimona

Si un dia prepares llenguado a la llimona i un dels teus convidats no menja peix, aquesta és la teva solució.

Ingredients
- una cuixa de pollastre oberta per coure-la a la brasa o a la planxa
- suc de llimona
- oli d'oliva
- orenga seca
- alfàbrega seca
- sal
-pebre

Preparació
1. En un bol, barregem tres cullerades d'oli, suc de llimona (1/2 tassa), una cullerada d'orenga, una cullerada d'alfàbrega i sal i pebre. Ho remenem i ho aboquem en una safata una mica fonda amb el pollastre.
2. Ho deixem marinar durant 20 minuts a temperatura ambient. Si teniu temps, també es pot deixar a la nevera unes 4 hores.
3. Ho coem a la planxa i anem pintant el pollastre amb el suc del marinat fins que estigui ben cuit.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes