Okonomiyaki

Recepta extreta de http://www.comerjapones.com/okonomiyaki-nomo-receta


Ingredients

- 40 g de col
- 2 ous frescos
- 1 ceba tendra tallada
- 50 g de farina
- 50 ml d'aigua
- 10 g de salsa tonkatsu o yakisoba
- 5 g de Katsuobushi
- Formatge Edam
- Bacó
- Maionesa


Preparació

1. Mesclar, en un bol, la farina, l'aigua i remoure fins   aconseguir una pasta homogènia. Afegir 1 ou i el Katsuobushi i mesclar. 
2. Afegir la col tallada a juliana fina.
3. Fregir la massa com si fos una truita en una paella amb oli. 
4. Fregir l'ou a part i posar-hi la truita a sobre. Coure durant un minut més. 
5. Coure a la planxa una llenca de formatge amb el bacó trossejat a sobre. Col·locar la truita a sobre i coure durant uns segons.
6. Es pot servir amb maionesa, salsa tonkatsu i sèsam per sobre.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes