Recepta extreta de http://www.comerjapones.com/okonomiyaki-nomo-receta
Ingredients
- 40 g de col
- 2 ous frescos
- 1 ceba tendra tallada
- 50 g de farina
- 50 ml d'aigua
- 10 g de salsa tonkatsu o yakisoba
- 5 g de Katsuobushi
- Formatge Edam
- Bacó
- Maionesa
Preparació
1. Mesclar, en un bol, la farina, l'aigua i remoure fins aconseguir una pasta homogènia. Afegir 1 ou i el Katsuobushi i mesclar.
2. Afegir la col tallada a juliana fina.
3. Fregir la massa com si fos una truita en una paella amb oli.
4. Fregir l'ou a part i posar-hi la truita a sobre. Coure durant un minut més.
5. Coure a la planxa una llenca de formatge amb el bacó trossejat a sobre. Col·locar la truita a sobre i coure durant uns segons.
6. Es pot servir amb maionesa, salsa tonkatsu i sèsam per sobre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada