L'arròs amb llet és una d'aquelles postres que s'estimen o s'odien. En el nostre cas, com que som gent molt tolerant, tots en vam gaudir menys l'Alba que, tot i la consistència del plat, va levitar.
- 200 grams d'arròs
- 1 litre de llet
- 100 grams de sucre
- 1 llimona
- canyella (en branca i en pols)
Preparació
1. Posem l'arròs en un cassola i ho cobrim amb aigua. Es deixa bullir a fic moderat
2. Quan l'arròs es cuit, s'esbandeix amb aigua freda i es torna a la cassola.
3. Hi aboquem la llet bullint, un pessic de sal, el sucre, la pela de 1/2 llimona i una branca de canyella.
4. Ho deixem bullir lentament fins que estigui cuit i tingui una textura una mica cremosa.
5. Ho servim amb canyella al gust.
Hola!
ResponEliminaHe vist que teniu moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-vos la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, podeu afegir el vostre.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Voleu formar part de la nostra família?
Quedem a la vostra disposició!
Bernat
Lestevesreceptes.cat
Moltes gràcies, Bernat!
ResponEliminaEstarem encantats.
Salut i gana !