Primer dia, encetem la societat!


El dijous passat varem encetar, per fi, la nostra primera societat gastronòmica! Vam decidir que cada dia dirigiria un de nosaltres l'àpat, triant les receptes i comprant els ingredients, i la resta faríem de pinxes. El primer dia però el Xevi no ens va poder acompanyar, això si, li vam guardar un tupper perquè pogués tastar les delícies que vam cuinar!

El primer dia, l'encarregat de dirigir-nos va ser l'Isaac, que va triar un menú molt de tardor: sopa de bolets i arrels de tardor i pasta fresca amb albergínia dues coccions. Dues receptes que va treure del llibre de "Cuina per solters" de l'Ismael Prados.  

El preu del sopar va ser de 5'52€ per persona.  
En els següents posts hi penjarem les receptes de cada un dels plats.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes