Sopa de bolets i arrels de tardor

Ingredients:

- Bolets que havíem collit a Vallcebre: fredolics i 1 rovelló
- 2 pastanagues
- 1/2 moniato
- 1 i 1/2 patates
- 2 porros
- 2 litres de caldo de pollastre


Preparació:
 
1- Tallar els porros a juliana i els bolets a trossets molt petits per fregir-los, un cop a la paella posar-hi també sal i pebre.



2- Pelar les patates, el moniato i les pastanagues. Fer-ne encenalls i tirar-los en un bol amb aigua freda.




3- Ara ja podem fer la sopa! Posem en una olla el caldo i els bolets i els porros fregits, quan ja hagi bullit una estona, i estigui cuit, hi afegirem els encenalls i ho deixarem coure uns 4 minuts més. Apagarem el foc i ho deixarem reposar una estona tapat.

A més, a part d'aquesta recepta, també hem après que la sopa s'ha de remenar fent 8 d'aquesta manera segur que es barregen bé tots els ingredients.


Ja veieu que és molt fàcil i està moooolt bona!




1 comentaris:

  1. Això és Genial. quines ganes de cuinar que m'entren. Me'n vaig corrents cap a la cuina a veure que puc fer.
    Sort

    ResponElimina

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes