- Bolets que havíem collit a Vallcebre: fredolics i 1 rovelló
- 2 pastanagues
- 1/2 moniato
- 1 i 1/2 patates
- 2 porros
- 2 litres de caldo de pollastre
Preparació:
1- Tallar els porros a juliana i els bolets a trossets molt petits per fregir-los, un cop a la paella posar-hi també sal i pebre.
2- Pelar les patates, el moniato i les pastanagues. Fer-ne encenalls i tirar-los en un bol amb aigua freda.
3- Ara ja podem fer la sopa! Posem en una olla el caldo i els bolets i els porros fregits, quan ja hagi bullit una estona, i estigui cuit, hi afegirem els encenalls i ho deixarem coure uns 4 minuts més. Apagarem el foc i ho deixarem reposar una estona tapat.
A més, a part d'aquesta recepta, també hem après que la sopa s'ha de remenar fent 8 d'aquesta manera segur que es barregen bé tots els ingredients.
Ja veieu que és molt fàcil i està moooolt bona!
Això és Genial. quines ganes de cuinar que m'entren. Me'n vaig corrents cap a la cuina a veure que puc fer.
ResponEliminaSort