Sopa d'espàrrecs verds

Ingredients

- 1 ceba
- 100 gr de daus de pernil salat
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 litre de brou de verdures
- 1/5 litre d'aigua
- sal
- Oli d'oliva  (2/3 cullerades)

Preparació

1. Es talla petita la ceba i la sofregim amb l'oli en una olla.

2. Quan ja estigui bastant feta, hi afegim els espàrrecs tallats petitons. 

3. Per últim hi afegim els daus de pernil i ho remenem tot plegat

4. Hi tirem el brou i l'aigua i ho deixem bullir. Ho servim ben calentó.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes