Claufotis de xampinyons, porros i formatge de cabra

Ingredients
- 2 porros
- 225 gr de xampinyons
- tomàquets cherry
- 50 gr de formatge fresc de cabra
- 4 ous
- 100 gr de farina
- 150 ml de llet sencera
- 100 ml de nata líquida
- sal i pebre
- oli d'oliva
- mantega
- un polsim d'orenga

Preparació

1. En una paella amb un raig d'oli es couen el porros tallats ben fins i els xampinyons,  també tallats a làmines.




2. En un bol es barregen, amb l'ajuda del túrmix, els ous, la llet, la nata, la farina i el formatge, fins que quedi una mescla homogènia. Se salpebre.




3. S'unta una safata de forn amb mantega i s'hi aboca la mescla dels ous. A continuació s'hi afegeixen els xampinyons i porros cuits, uns tomàquets cherry oberts per la meitat i un polsim d'orenga per damunt. S'hi pot afegir també un xic de formatge ratllat per sobre.

4. Es cou al forn a 200 ºC durant 30-35 min. 


5. Es retira del forn, es deixa refredar i es serveix a temperatura ambient.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes