- 2 porros
- 225 gr de xampinyons
- tomàquets cherry
- 50 gr de formatge fresc de cabra
- 4 ous
- 100 gr de farina
- 150 ml de llet sencera
- 100 ml de nata líquida
- sal i pebre
- oli d'oliva
- mantega
- un polsim d'orenga
1. En una paella amb un raig d'oli es couen el porros tallats ben fins i els xampinyons, també tallats a làmines.
2. En
un bol es barregen, amb l'ajuda del túrmix, els ous, la llet, la nata, la farina i el formatge, fins que quedi una mescla homogènia. Se salpebre.
3. S'unta una safata de forn amb mantega i s'hi aboca la mescla dels
ous. A continuació s'hi afegeixen els xampinyons i porros cuits, uns
tomàquets cherry oberts per la meitat i un polsim d'orenga per damunt.
S'hi pot afegir també un xic de formatge ratllat per sobre.
4. Es cou al forn a 200 ºC durant 30-35 min.
5. Es retira del forn, es deixa refredar i es serveix a temperatura ambient.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada