Aquesta recepta, altrament dita Sole Menunière, la fa moltes vegades la sogra de l'Alba. Tot i ser senzilla, és boníssima, i ha estat l'arribada del peix al nostre receptari!
Ingredients
- 4 llenguados (demaneu a la peixateria que els hi treguin la pell i els netegin)
- mantega
- suc de 3 o 4 llimones (segons el gust)
- farina
. sal
Preparació
1. Salem els llenguados i els arrebossem amb garina. Els fregim una mica, fins que quedin daurats pels dos costats. Els reservem en una safata de forn.
2. A la mateixa paella on em fregit el peix farem la salsa. Cal posar una bon gruix de mantega i deixar que es fongui. Llavors hi afegim el suc de llimona i deixem coure fins que redueixi una mica.
3. Afegim la sala al peix i ho posem al forn fins que estigui torrat amb compte que no ens quedi sec.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada