Llenguado a la llimona

Aquesta recepta, altrament dita Sole Menunière, la fa moltes vegades la sogra de l'Alba. Tot i ser senzilla, és boníssima, i ha estat l'arribada del peix al nostre receptari!

Ingredients
- 4 llenguados (demaneu a la peixateria que els hi treguin la pell i els netegin)
- mantega
- suc de 3 o 4 llimones (segons el gust)
- farina
. sal

Preparació
1. Salem els llenguados i els arrebossem amb garina. Els fregim una mica, fins que quedin daurats pels dos costats. Els reservem en una safata de forn.
2. A la mateixa paella on em fregit el peix farem la salsa. Cal posar una bon gruix de mantega i deixar que es fongui. Llavors hi afegim el suc de llimona i deixem coure fins que redueixi una mica.
3. Afegim la sala al peix i ho posem al forn fins que estigui torrat amb compte que no ens quedi sec.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes