Ingredients
- Pa per fer-ne daus
- El suc d'una llimona
- 1 enciam romà
- 1 ou
- Formatge parmesà
- Salsa Worcestershire
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Mantega
Preparació
1. Netejem l'enciam i tallem el pa a trossets petits i els fregim a la paella amb una mica de mantega.
1. Netejem l'enciam i tallem el pa a trossets petits i els fregim a la paella amb una mica de mantega.
2. Afegim els daus de pa a l'enciam i també hi posem el formatge parmesà tallat a llesquetes.
Per a la salsa
1. En un pot per a batedora hi posem una culleradeta de salsa Worcestersire, el suc de llimona, sal pebre i l'ou (nosaltres el vam fer al bany maria, però com que la salsa es lliga com una maionesa s'hi pot posar cru). Amb la batedora ho anem lligant, tot afegint-hi l'oli a poc a poc, fins que tingui la consistència de salsa.
Per a la salsa
1. En un pot per a batedora hi posem una culleradeta de salsa Worcestersire, el suc de llimona, sal pebre i l'ou (nosaltres el vam fer al bany maria, però com que la salsa es lliga com una maionesa s'hi pot posar cru). Amb la batedora ho anem lligant, tot afegint-hi l'oli a poc a poc, fins que tingui la consistència de salsa.
Ho aboquem a l'enciam i l'amanida ja està a punt!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada