Mandonguilles de l'Anna Maria


Les receptes de les mares no es poden deixar perdre ...  en aquest cas, és una recepta de la mare de l'Anna.

Ingredients:

  • 300 g de carn picada
  • 1 ou
  • 250 g de pèsols
  • 1 ceba
  • Tomàquet fregit
  • 2 fulles de llaurer
  • 1 clau
  • Pa ratllat
  • Canyella
  • Sal i pebre negre
  • Julivert fresc
  • Aigua

Preparació:
  
1. Barrejar la carn picada, l’ou, 1 polsim de pebre, 1 polsim de canyella i el julivert tallat ben petit. 


2. Fer pilotetes i passar-les pel pa ratllat. 

3. Fregir les pilotetes i reservar.

4. Tallar la ceba ben petitona i fregir-la amb oli en una cassola. Un cop quasi daurada, posar-hi el llaurer i el clau. 

5. Quan la ceba estigui daurada, posar els pèsols ( poden posar-s’hi congelats directament), el tomàquet fregit, les pilotetes i cobrir-ho amb aigua. 



6. Coure uns 20 minuts i rectificar de sal, si s’escau.

7. Emplatar-ho i a menjar !




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes