Les receptes de les mares no es poden deixar perdre ... en aquest cas, és una recepta de la mare de l'Anna.
Ingredients:
- 300 g de carn
picada
- 1 ou
- 250 g de
pèsols
- 1 ceba
- Tomàquet
fregit
- 2 fulles
de llaurer
- 1 clau
- Pa
ratllat
- Canyella
- Sal i
pebre negre
- Julivert fresc
- Aigua
Preparació:
1.
Barrejar la carn picada, l’ou, 1 polsim de pebre, 1 polsim de canyella i el julivert
tallat ben petit.
2. Fer pilotetes i passar-les pel pa ratllat.
3. Fregir les pilotetes i reservar.
4. Tallar la ceba ben petitona i fregir-la amb oli en una cassola. Un cop quasi
daurada, posar-hi el llaurer i el clau.
5. Quan la ceba estigui daurada, posar els pèsols ( poden posar-s’hi congelats directament), el tomàquet fregit, les pilotetes i cobrir-ho amb aigua.
6. Coure uns 20 minuts i rectificar de sal, si s’escau.
7. Emplatar-ho i a menjar !
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada