La recepta s'ha extret de ‘El Comidista’, alias
de Mikel López Iturriaga.
INGREDIENTS (per a cinc persones)
- 1 quilo de carbassa
- 2 o 3 peres
- Un iogurt (125 gr)
- Un litre de caldo de verdures
- Un porro i una ceba tendra petita
- 100 ml de brandi
- 50 gr de pinyons
- 1 culleradeta de pebre vermell picant
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre
PREPARACIÓ
2. Hi afegim la carbassa tallada a daus. Ho ofeguem cinc minuts amb la ceba, remenant de tant en tant perquè no s'enganxi.
3. Hi posem la pera tallada a trossos i el brandi. Ho deixem així fins que s'evapori l’alcohol.
4. A continuació, hi
aboquem el caldo i ho deixem coure fins que la carbassa estigui ben toveta. Llavors ho triturem.
5. Torrem els pinyons, els posem en un pot de vidre, i hi afegim oli d’oliva i la culleradeta de pebre vermell. Obtindrem un oli ben gustós.
6. Abans de servir, hem d’afegir a la crema el iogurt, ja fora del foc. Ben barrejat, ho tastem per si cal corregir de sal i ho servim amb els pinyons i l’oli com a decoració.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada