Crema de carbassa i pera picant

Els vespres d'hivern és un bon moment per menjar amb cullera. Sense cap mena de dubte, aquest és un plat a tenir en compte!


La recepta s'ha extret de ‘El Comidista’, alias de Mikel López Iturriaga.



INGREDIENTS (per a cinc persones)

-       1 quilo de carbassa
-       2 o 3 peres
-       Un iogurt (125 gr)
-       Un litre de caldo de verdures
-       Un porro i una ceba tendra petita
-       100 ml de brandi
-       50 gr de pinyons
-       1 culleradeta de pebre vermell picant
-       Oli d’oliva
-       Sal 
-       Pebre negre




PREPARACIÓ
1. Piquem el porro i la ceba i ho coem a foc mig fins que estiguin dauradets.
2. Hi afegim la carbassa tallada a daus. Ho ofeguem cinc minuts amb la ceba, remenant de tant en tant perquè no s'enganxi. 
3. Hi posem la pera tallada a trossos i el brandi. Ho deixem així fins que s'evapori l’alcohol.

4. A continuació, hi aboquem el caldo i ho deixem coure fins que la carbassa estigui ben toveta. Llavors ho triturem.





5. Torrem els pinyons, els posem en un pot de vidre, i hi afegim oli d’oliva i la culleradeta de pebre vermell.  Obtindrem un oli ben gustós.

6. Abans de servir, hem d’afegir a la crema el iogurt, ja fora del foc. Ben barrejat, ho tastem per si cal corregir de sal i ho servim amb els pinyons i l’oli com a decoració.  



No només és boníssim sinó que té una presència immillorable ! 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes