Filet de porc amb plàtan i bacó amb salsa de curri


INGREDIENTS

-       2 filets de porc
-       6 llesques de bacó
-       3 plàtans
-       1 ceba
-       ½ got de caldo de pollastre
-       1 cullerada de curri
-       Sal, pebre i oli d’oliva

 PREPARACIÓ

1. Netegem el filet i en tallem les puntes, les quals reservem. Dividim cada peça en tres i tallem cada una pel mig per fer uns llibrets.
2. Daurem amb una mica d’oli la ceba picada i hi afegim les puntes del filet tallades a trossets petits i les daurem amb el foc fort. Hi afegim el caldo, el curri, salpebrem i ho deixem coure a foc mig uns 10 minuts.

3.Ho retirem del foc, treiem els trossos de carn i ho triturem. Si queda massa clar, es pot espessir amb farina de blat de moro.




4. Filetegem els plàtans i els passem per la paella.






5. Per muntar els llibrets, obrim els trossos grans de filet pel mig, salpebrem i farcim amb el plàtan. Els embolcallem amb una llesca de bacó i els tanquem amb un escuradents
6. Posem els llibrets a una safata de forn. Hi posem un rajolí d’oli i ho posem al forn uns 20 minuts a 220 graus



7. Emplatem cada llibret amb una mica de de salsa.








Per que els llibrets tinguin un color més fort, es pot marcar una mica la carn abans de muntar els llibrets i posar-los al forn.

Bon Profit ! 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

Qui som

Isaac Basullas, ell va ser el primer
Xevi Martínez, gastrowifi king
Anna Navarro, ella va trobar el nom
Alba Subirana, una fotògrafa amb gana
Aurora Rodríguez, 'el fitxatge'

About

Top blocs de receptes