INGREDIENTS
- 2 filets de porc
- 6 llesques de bacó
- 3 plàtans
- 1 ceba
- ½ got de caldo de pollastre
- 1 cullerada de curri
- Sal, pebre i oli d’oliva
2. Daurem
amb una mica d’oli la ceba picada i hi afegim les puntes del filet
tallades a trossets petits i les daurem amb el foc fort. Hi afegim el
caldo, el curri, salpebrem i ho deixem coure a foc mig uns 10 minuts.
3.Ho
retirem del foc, treiem els trossos de carn i ho triturem. Si queda massa
clar, es pot espessir amb farina de blat de moro.
4. Filetegem
els plàtans i els passem per la paella.
5. Per
muntar els llibrets, obrim els trossos grans de filet pel mig, salpebrem i
farcim amb el plàtan. Els embolcallem amb una llesca de bacó i els tanquem
amb un escuradents
6. Posem
els llibrets a una safata de forn. Hi posem un rajolí d’oli i ho posem al
forn uns 20 minuts a 220 graus
Per que els llibrets tinguin un color més fort, es
pot marcar una mica la carn abans de muntar els llibrets i posar-los al forn.
Bon Profit !
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada